logo home        Inscripcions Aro          intranet icona

PREUS TEMPORADA 2020-2021

FUTBOL BASE:

Per a la temporada 2020-2021 el preu de la quota a  l'ARO CE queda fixat de la següent manera:

ESCOLETA: 200 euros empadronats i no empadronats amb més de dues temporades al club. No empadronats amb menys de dues temporades al club, 300 euros (inclou Mutualitat).  

PREBENJAMÍ: 280 euros, empadronats i no empadronats amb més de dues temporades al club. No empadronats amb menys de dues temporades al club, 320 euros (inclou Mutualitat). 

BENJAMÍ CONSELL ESPORTIU: 290 euros empadronats i no empadronats amb més de dues temporades al club. No empadronats amb menys de dues temporades al club, 330 euros (inclou Mutualitat). 

ALEVÍ I BENJAMÍ FEDERATS: 250 euros empadronats i no empadronats amb més de dues temporades al club. No empadronats amb menys de dues temporades al club, 290 euros +  Mutualitat (A pagar a través de futbol.cat)

INFANTIL: 240 euros empadronats i no empadronats amb més de dues temporades al club. No empadronats amb menys de dues temporades al club, 280 euros + Mutualitat (A pagar a través de futbol.cat)

CADET: 230 euros empadronats i no empadronats amb més de dues temporades al club. No empadronats amb menys de dues temporades al club, 270 euros+ Mutualitat (A pagar a través de futbol.cat)

JUVENIL: 220 euros empadronats i no empadronats amb més de dues temporades al club. No empadronats amb menys de dues temporades al club, 260 euros (A pagar a través de futbol.cat)

Aquesta temporada el club inicia un nou projecte de futbol femení. En categories Escoleta i Prebenjamí els equips seran mixtes.

Per la resta de categories el preu de la quota queda fixat de la següents manera:

BENJAMÍ FEMENÍ CONSELL ESPORTIU: 232 euros empadronats i no empadronats amb més de dues temporades al club. No empadronats amb menys de dues temporades al club, 264 euros (inclou Mutualitat). 

ALEVÍ FEMENÍ: 200 euros empadronats i no empadronats amb més de dues temporades al club. No empadronats amb menys de dues temporades al club, 232 euros +  Mutualitat (A pagar a través de futbol.cat)

INFANTIL FEMENÍ: 192 euros empadronats i no empadronats amb més de dues temporades al club. No empadronats amb menys de dues temporades al club, 224 euros + Mutualitat (A pagar a través de futbol.cat

CADET - JUVENIL FEMENÍ: 184 euros empadronats i no empadronats amb més de dues temporades al club. No empadronats amb menys de dues temporades al club, 216 euros (A pagar a través de futbol.cat)

Aquest preu inclou l'equipació de joc (a retornar un cop acaba la temporada), revisió metge i transport en bus excepte a municipis propers. El preu de la quota es pagarà en tres terminis: 100 euros en el moment de la inscripció, un segon pagament el 14/09/2020 i el tercer l'11/01/2021.

En cas de germans, hi ha un 10% de descompte. La Mutualitat no té descompte.