COVID-19

COVID19Degut a la nova normativa, no es permetrà l’accés a la instal·lació esportiva a cap jugador que no estigui inscrit, no hagi firmat la declaració responsable en paper (si és menor també pel pare o mare) i no hagi fet el respectiu pagament. La Federació ens ha informat que de moment cada 14 dies els jugadors, entrenadors, delegats... federats també ho hauran de firmar a través de futbol.cat.

Degut a que tenim limitat el número d’equips que poden entrenar a la vegada dins el camp de futbol, tots els equips que fins ara entrenaven tres dies a la setmana, ara entrenaran dos dies. Si més endavant la situació millora es tornaran a fer els tres entrenaments setmanals. Tots els entrenaments seran a porta tancada. En partits es permetrà l'entrada de dues persones per jugador menor d'edat. 

En els documents en pdf que us adjuntem us ho expliquem amb més detall. Molt important que ho llegiu.

Som conscients que aquesta nova situació serà una mica carregosa per a tots vosaltres, però també per part de tot el personal del club que ara ha d’exercir una feina de control que fins ara no existia. Us demanem la màxima col·laboració.


Imprimeix   Correu