NOVES RESTRICCIONS COVID-19

coronavirus

En data 05/01/21 s’ha publicat la Resolució del Departament de Salut SLT/1/2021, per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya. L’afectació a la pràctica esportiva de les mesures que s’inclouen en la indicada resolució és la següent:

1) Queda limitada l’entrada i sortida de persones de cada municipi, tret que sigui per motius justificats, entre els quals no s’hi troben els entrenaments esportius, si no és que es desenvolupen amb caràcter professional o en el marc d’una competició estatal.

2) Es manté el toc de queda entre les 22 hores i les 6 hores, amb les mateixes excepcions que ja regien anteriorment.

3) No poden obrir les instal·lacions i equipaments esportiu en espais tancats.

4) Les instal·lacions i equipaments esportius a l’aire lliure es poden utilitzar sempre que no se superi l’aforament al 50%, s’estableixi un control d’accés i les activitats es realitzin en grups d’un màxim de sis persones.

5) No es pot fer ús dels vestidors.

6) Es manté l’ajornament de totes les competicions esportives previstes, tret de les d’àmbit estatal, internacional i professional, que s’han de celebrar sense presència de públic.

Les mesures entren en vigor el dia 7 de gener de 2021 i es preveu que es perllonguin fins al dia 17 de gener de 2021. En funció de l’evolució d’aquestes restriccions es determinarà la possibilitat de dur a terme les competicions segons la planificació efectuada.

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (Circular mesures 04_01 (1).pdf)NOVES MESURES COVID19[ ]195 kB