BENVINGUTS A ARO.CATCosta Brava 4-0 Pre B

Partit contra un equip molt superior que ens serveix per continuar millorant i aprenent. Tot i la derrota els nens van sortir molt contents.

Bisbalenc 0-6 Prebenjami B

Bisbalenc 0-6 Prebenjami B

Partit força justet en quan a joc i a posicionament comparantlo amb els

ultims partits que veniem jugant. Com a part positiva destacar la bona actitud de tots els nanos i les ganes que tenen de jugar.

Bisbalenc 3-5 Preb B ARO

Bisbalenc 3-5 ARO

Partit on l'equip ha estat molt ben posicionat i en el que a sigut capaç de controlar la major part del partit (1,2,4) .

Cal dir que ha costat molt treure molt la pilota desde darrere per la pressió del rival pero que ho hem continuat intentant encara que ens a costat dos gols i una vegada superada aquesta pressió l'equip jugava molt comode i amb molts d'espais.

Per ultim dir que s'estrena com a golejador en lliga mohamed amine que ahir mateix va marcar amb el prebenjami A també.

Global Palamos 6-2 Prebenjami B

Global Palamos 6-2 Prebenjami B

Partit molt complicat al camp del líder i ja campió invicte on l'equip a sortit molt ordenat i amb les idees molt clares.

La primera part l'equip ha estat de 10, nomès un únic xut de falta força llunyana a suposat l'1-0. Pel que fa a ocasions per a nosaltres hem disposat de dues, les quals han acabat a les mans del porter.

La segona y tercera part l'equip ha seguit molt ordenat i jugant a camp rival i ja a l'última part a sigut on ens hem desordenat i sens a anat el partit encaixant 3 gols en nomès una part.

Molt content pel partit en general i a continuar treballant i sobretot disfrutant.

Palafrugell 4 - ARO 7

Palafrugell 4-7 ARO

Partit dur on l'equip a jugat molt bé jugant sempre amb molt de criteri que ens serveix per anar millorant i continuar creixent com equip.

Estàs aquí:LA BASE PREBENJAMÍ B CRÒNIQUES PREBENJAMÍ B