BENVINGUTS A ARO.CATBisbalenc B 8-1 Prebenjamí A

Partit on els nostres nens van sortir una mica desentonats cosa que va permetre al Bisbalenc posar-se per davant en el marcador amb una gran diferència. El tema de l'edat és notable a cada partit, però tot i això, els nostres nens van posar totes les seves ganes i il.lusió.

Cada setmana es veuen millores pel que fa la sortida de pilota i posicionament defensiu.

Prebenjamí A 1-15 Baix Ter

Ens tornem a trobar un resultat molt ampli a conseqüència de la diferència física entre els nostres jugadors i els del Baix Ter.

Àmbit defensiu: L'equip pateix cert desordre quan rebem un contraatac ja que es treballa la sortida dels defenses fins a mig camp perquè agafin la costum de anar tots en bloc per atacar. Ens falta millorar el replegament defensiu i les ajudes. Pel que fa als gols del Baix Ter, la gran majoria han estat guanyant cos a cos als nostres defenses i encarant al porter 1vs1. Cal destacar que avui tant els defenses com el porter han demostrat caràcter i entrega en la lluita per cada pilota.

Àmbit ofensiu: La sortida de pilota s'està treballant poc a poc i es començen a veure resultats tot i que queda treballar molt l'orientació espaial i l'aporfitament d'espais per part del mig del camp i els davanters. Les diferents sortides de pilota treballades requereixen aquest aprofitament de l'espai per tal que els nens puguin crear i desenvolupar les seves pròpies idees dins del terreny.

 

Estem molt contents amb la progressió de l'equip, tot i els resultats els nens gaudeixen el moment de jugar que és quelcom primordial per aprendre. 

Una vegada més, volem agraïr a les famílies dels jugadors el gran recolzament cap a l'equip.

Calonge A 11-0 Prebenjamí

Un resultat molt exagerat en comparació amb el que ha passat sobre el terreny de joc. Poc a poc els jugadors participen més en el joc col•lectiu i es posicionen millor al camp. Partit a partit es veu una millora potencial. Avui s'ha imposat el físic dels jugadors calongins per sobre del nostre i la gran majoria de les jugades ofensives nostres han estat fàcilment tallades pels seus defensors. En l'àmbit defensiu els nostres petits demostren conèixer les bases del treball de basculació però els xuts llunyans han aconseguit que el Calonge guanyés distància al marcador.

Estem molt contents de l'actitud dels petits i estem molt orgullosos dels ànims i recolzament que reben per part dels pares sigui quin sigui el resultat.

Estàs aquí:LA BASE PREBENJAMÍ A CRÒNIQUES PREBENJAMÍ A