BENVINGUTS A ARO.CATPrebenjamí A 2-3 Pals

Partit molt igualat, on els equips s'han anat alternant el marcador. Pero en l'últim minut, una jugada desafortunada de la defensa de l'Aro ha fet que el Pals marques el gol de la victòria

RCDE Espanyol 1-3 Prebenjamí A

Partit molt monòton, que no s'ha decit fins la tercera part on l'Aro amb 3 gols s'ha distanciat molt al marcador. La igualtat ha sigut la tònica de tot el partit.

Prebenjamí A 4-1 Calonge B

Molt bon partit dels nens del Prebenjamí A demostrant una setmana més la gran millora del joc col.lectiu i companyerisme. Un partit disputat amb molta serietat i amb moltes ganes pels jugadors de l'Aro. Enhorabona nois!.

Palafrugell 4-2 Prebenjamí A

Partit molt complet del pre A contra els primers de la categoria, pero la falta del porter s'ha notat molt i ha costat 3 dels 4 gols del palafruguell.

Calonge A 2-3 Prebenjamí A

Els nens de l'Aro van fer un molt bon partit demostrant una gran progressió en el joc col.lectiu. Tot i tenir moltes oportunitats de gol només vam aprofitar-ne 3, cal remarcar una gran parada del porter Pol Márquez en una pilota que ja s'encaminava cap a dins de la porteria. Enhorabona nois!.

Estàs aquí:LA BASE PREBENJAMÍ A CRÒNIQUES PREBENJAMÍ A