BENVINGUTS A ARO.CATBASE ROSES 8 - 1 JUVENIL

Últim partit de la temporada marcat sobretot per la falta d'efectius. El partit va començar molt bé aconseguint un 1-1 ràpidament al marcador però la fàtiga i el fet de ser justos en el camp i no poder fer canvis va condicionar massa el partit. Tot i així agrair l'esforç de tots els jugadors que van venir a donar a la cara per l'Aro.

Amb això acabem la temporada i agraïm a tots els misters, coordinadors i jugadors l'esforç realitzat aquesta temporada.

JUVENIL 4 - 4 PALAFRUGELL

Aquest ha sigut un dels partits més esperats de la temporada on l'equip va sortir molt motivat encara que encaixessim un gol en els 10 primers minuts. Tot i això l'equip va ser capaç de remontar el partit amb un marcador 4-3 favorable abans del descans. A la segona part, la mala fortuna d'un gol en propia porteria va fer que el partit acabes en empat a 4.

LA SALLE FIGUERES 5 - 1 JUVENIL

Mala primera part del juvenil on es va notar molt la falta de concentraci'o durant els primers 45 minuts. Despres del descans, ja es va igualar el partit i es va jugar molt millor.

JUVENIL 2 - 0 PERELADA

Partit molt ben competit del nostre juvenil on es va jugar de tu a tu i els nostres posaven el ritme en el joc. Finalment el partit acava amb un 2-0 molt merescut.

PALAMOS 3-3 JUVENIL

Molt bon partit el que es va disputar a Palamós entre aquests dos equips. Tots dos van sortir molt motivats i es va veure un partit molt competit on es va anar a la primera part 1-1 amb bones sensacions per ambdues parts. La segona part va ser dominada pel nostre juvenil, el qual es va posar 1-3 en el marcador però dos errades en els ultims minuts van propiciar l'empat al marcador. L'ultima jugada del partit va acabar amb un llançament al pal per part de l'Aro.

Estàs aquí:LA BASE JUVENIL CRÒNIQUES JUVENIL