BENVINGUTS A ARO.CATPALAFRUGELL FC 6 - 10 ARO CE

L'ARO CE i el PALAFRUGELL FC van jugar el dissabte 13 de maig al camp de futbol de Palafrugell. El resultat va acabar amb una victoria de l'ARO CE: 10 - 6. Va ser un partit amb poques dificultats, en el qual els jugadors van sortir molt motivats i van saber aprofitar bé les ocasions. Malgrat que van jugar futbol 7, els nens es van trobar bastant comodes al camp. 

TRIANGULAR ESCOLETA

El dissabte 29 de Maig es va jugar un triangular entre l'ARO CE, el EF ST FELIU "A" i el "B". Per tant, l'ARO CE va jugar dos partits de dos parts cadascún. En el primer partit, contra el ST FELIU "B", el resultat va ser de 3-3. Vam començar guanyant però vam anar baixant el ritme fins que ens van empatar. Tot i això, cal destacar la primera part ja que els nens van sortir amb moltes ganes i molt motivats. Per últim, vam jugar contra el ST FELIU "A", contra el cual vam perdre 4-1. En aquest partit es va notar molt la diferencia d'edat, ja que eren més grans i als jugadors de l'ARO CE els costava superar-los.

ARO CE 7 - 9 EF ST FELIU "B"

El partit entre l'ARO CE i el EF ST FELIU "B" s'ha jugat el dissabte 8 d'abril al camp de futbol de Torroella de Montgrí.

Ha sigut un partit força equilibrat, en el qual hem començat amb el resultat a favor, pero hem anat baixan el ritme. De totes formes, s'ha de tenir en compte que han jugat en un camp de gespa artificial per primera vegada.

CLOENDA

Avui, dissabte 22 d'abril, s'ha realitzat una cloenda en el qual l'ARO CE ha jugat dos partits de dos parts cadascún contra el FE PALAMOS i el AE MONELLS. El primer partit, contra el FE PALAMOS, l'han perdut, i l'altre contra el AE MONELLS han empatat. Tot i aixó, els jugadors de l'ARO CE han jugat moltbé en els dos enfrontaments malgrat els resultats.

 

ARO CE 6 - 10 FE PALAMÓS

Aquest partit s'ha jugat el diumenge 12 de març al pavelló de Begur.

Partit molt igualat entre l'ARO CE i el FE PALAMÓS, en el qual el nostre equip a acabat perdent. Tot i aixó, els nens han fet un gran partit, ja que han aprofitat quasi totes les ocasions i, sobretot, han deixat molt bones sensacions.

Estàs aquí:LA BASE ESCOLETA CRÒNIQUES ESCOLETA