BENVINGUTS A ARO.CATBISBALENC 7 - 2 CADET

Últim partit de llliga del cadet, aquest cop contra el Bisbalenc que tampoc s'hi jugava res de res. El partit marcat per l'expulsió d'un jugador del nostre equip va fer desnivellar massa la balança del partit. Un resultat excesiu que no va determinar el partit fet per els nostres. Arribats ja al final de temporada, es podria dir que la temporada ha sigut d'alts i baixos i que potser en alguns partits es podria haver tret més del que finalment ha sigut. L'Aro ha quedat vuité classificat d'una lliga que dificilment es podria competir contra els quatre de dalt, altament superiors però pel que fa a la resta de partits s'ha competit de forma correcta.

CADET 11 - 2 ATL.PALS

Partit molt complet del cadet que dóna per finalizada la temporada de lliga al seu camp amb un resultat molt abultat. El rival, que venia amb infantils, ha estat molt poc acertat i ha rebut una golejada degut també a la molt bona actuació dels jugadors locals.

FE PALAMOS 1-0 CADET

El partit contra el Palamós va estar marcat sobretot per el poc encert de cara porteria dels dos conjunts. L'inici va ser totalment per el conjunt local i que a causa d'un error defensiu en un acció de còrner, va aprofitar per l'únic gol del matx. A partit del minut 20 del primer temps, fins a la conclusió del partit, l'Aro va dominar claramanet el partit amb ocasions de tota mena. D'aquesta manera i a excepció de la falta de gol, el conjunt es va mostrar molt compacte i ho va intentar fins al final, fins i tot amb un home menys.

CADET 2 - 1 CE FLAÇÀ

El cadet va dominar el partit gran part del partit, tot i que el rival va posar moltes dificultats per acabar de sentenciar el partit. Al final, un 2-1 merescut per els nois i que ajuda a assolir una posició més a la classificació.

CADET 0 - 15 EF BAIX TER

Partit molt desigual, casi el mateix resultat que el partit de l'anada, contra  un rival de categoria superior.

Estàs aquí:LA BASE CADET CRÒNIQUES CADET