BENVINGUTS A ARO.CATCLOENDA BENJAMÍ C

Díficils partits el que els hi va tocar al Benjamí C de l'Aro. El primer d'ells, contra el Pals, el segon classificat de la lliga, el partit va acabar amb un 4-0 a contra. Llavors, contra l'EF Sant Feliu, que també ens varen guanyar per idèntic resultat. Tot i això, arribats ja al final de la temporada, la valoració global es positiva pels tots els nens.

BENJAMÍ C 4 - 2 AT.PALS

Molt bon últim partit de lliga del Benjamí que ha sapigut remontar un encontre que al principi s'havia posat contra les cordes. El Pals, dels últims classificats, ha aprofitat les ocasions que ha tingut i ha ficat por al nostre conjunt.

BENJAMÍ C 6 - 0 EF CALONGE-SANT ANTONI

Bon partit del benjamí que ha estat dominador del partit en les quatre parts. Molt encertats de cara porteria i bon posiconament en el camp, un partit que reflexa la bona dinamica de l'equip i que encara ja la recta final de la seva lliga.

EF BAIX TER 6 - 1 BENJAMÍ C

La visita al camp del líder es presentava complicada devant un equip que encara no coneix la derrota en tot el campionat i tant sols resta un partit per finalitzar-lo. El benjamí va sortir bastant bé a l'inici del partit i va mantenir l'empat a 0 fins el primer temps. Ja en el segon, l'equip es desestructurar i van caure tots els gols.

MONELLS 2- 15 BENJAMÍ C

Partit amb molt poca història contra el Monells, el Benjamí C es va mostrar molt superiror en tot el partit i d'aquí el resultat tant gran aconseguit. Els nens han fet una millora important des del inici de la temporada i ja en aquest tram final es veu un equip molt més compacte i encertat de cara a porteria.

Estàs aquí:LA BASE BENJAMÍ C CRÒNIQUES BENJAMÍ C