BENVINGUTS A ARO.CAT

  • CRONIQUES

   


INSCRIPCIONS TEMPORADA 2017-2018

 

APUNTAR SE 

Aquesta temporada el preu de la inscripció a l'ARO CE queda fixat de la següent manera:

BENJAMÍ, PREBENJAMÍ I ESCOLETA CONSELL ESPORTIU: 290 euros (Inclou Mutualitat)

ALEVÍ I BENJAMÍ FEDERAT: 235 euros + Mutualitat (A pagar a través de futbol.cat)

INFANTIL: 220 euros + Mutualitat (A pagar a través de futbol.cat)

CADET: 210 euros + Mutualitat (A pagar a través de futbol.cat)

JUVENIL: 200 euros + Mutualitat (A pagar a través de futbol.cat)

Aquest preu inclou l'equipació de joc, revisió metge i transport en bus excepte a municipis propers.

Els no empadronats a Castell-Platja d'Aro i amb menys de dos anys d'antiguitat al club hauran d'incrementar en  20 euros el preu de la inscripció.

En cas de germans, hi ha un 10% de descompte pel primer germà i un 15% de descompte pel segon. La Mutualitat no té descompte. 

Trobareu a la següent adreça www.aro.cat/documentacio  el formulari d’inscripció en pdf per a la propera temporada, així com els imports i documentació. Podeu entregar la inscripció, juntament amb tota la documentació al Palau d'Esports de Platja d'Aro, (Plaça Europa), o també ho podeu enviar per correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Tots els jugadors han de disposar del pack d'entrenament. Més info a http://www.aro.cat/historia/quotes/preus-roba

Us recordem que per tal de poder fer el pagament de la Mutualitat caldrà que cada federat accedeixi a la plana web www.futbol.cat. Si ha oblidat el correu electrònic o  les claus d'accés, adjuntem document en pdf que explica com recuperar-ho. El pagament cal fer-lo a través de Servicaixa o bé amb targeta de crèdit.

En cas de dubtes podeu trucar al número 691-18-23-73 o bé contactar a través de la nostra plana web, www.aro.cat  o al correu electrònic  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Estàs aquí:GENERAL INSCRIPCIONS TEMPORADA 2017-2018